Sunday, October 23, 2011


Slm....

Dah lama tunggu panel ni, kirim kat adik di Manchester...bawak balik sekali...it was love at first site!















2nd panel













so bright and colourful











   i made a quilt for husband's grandniece....she had to undergone surgery on day 2 of life for congenital abnormalities...speedy recovery!  ( model askar untuk hiasan shj :P)

first time try macam ni, terus jahit, no binding ( cheater's quilt ? )










   Add tiny small quilt, ade bunyi bila pegang, saya jahit dengan lapisan plastik- bunyi krukkk kreekkkkk.....!


































it's not a' pro' punyer product tapi bole lah ....hehehe



Bye..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



6 comments:

  1. lawanya....semua lawa....puas hati dapat

    ReplyDelete
  2. cantiknya panel2 tuh..

    eh apsal jahit ngan plastik eks...

    ReplyDelete
  3. Mila, nanti kalau budak tu pegang ade bunyi...utk stimulation....heheh

    ReplyDelete
  4. memang geram tgk panel2 yang cantik2 tu... :D

    ReplyDelete
  5. Mama Daniel, dh lama tunguu ni:P

    ReplyDelete